Yrityksen johdolla ja toimihenkilöillä on usein vahva käsitys siitä, että yrityksen pitäisi ottaa käyttöön uusi tietojärjestelmä tai että joku käytössäolevista järjestelmistä pitäisi korvata uudenaikaisemmalla tai paremmin muuhun IT-infrastruktuuriin tai -arkkitehtuuriin sopivalla. Hankintapäätöstä viivästytetään, koska ei ole selvää mitä haluttaisiin hankkia eikä hankkeelle löydy osaavaa vetäjää kun kaikki ovat kiireisiä operatiivisissa askareissaan.

Riskittömin vaihtoehto on aloittaa tarvekartoituksesta. Miettiä kuka järjestelmää käyttää ja miten. Mitä prosesseja sen tulisi tukea? Minkä järjestelmien kanssa sen tulisi integroitua? Mikä on välttämätöntä ja mikä olisi mukava saada jos se ei maksa kovin paljoa?

Tarvekartoituksen jälkeen tehdään markkinakatsaus ja listataan tilanteeseen sopivimpia vaihtoehtoisia tuotteita ja toimittajia.

Jos tarjonta ja alustavat kustannusarviot tukevat hankkeen aloittamista, varsinainen kilpailutus alkaa tämän vaiheen jälkeen.

Meillä on vuosien kokemus ja vahva osaaminen IT-hankinnoista ja projektinvedosta. Autamme asiakkaitamme kartoittamaan tarpeet ja huolehdimme kilpailutusprosessin läpiviennistä tarvittaessa aina sopimusneuvotteluihin saakka.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Simo Ala-Nissilä

Toimitusjohtaja

Zink IT Oy

Simo@zinkit.fi

+358 50 484 2933

Ajankohtaista